Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

Sabtu, 16 Mei 2009

Carta Organisasi PAID Kuantan

Pegawai - Pegawai PAID Kuantan


Tuan Qadhi En Hamdan Yusi Bin Yusof. AMP














Penolong Qadhi
En Nasharudin Bin Ngah ................ Ustaz Mohd Zainudin















Pegawai Kaunseling
Puan Wan Aida ....Pegawai Pendakwaan En Faizal




Pegawai Penguatkuasa En Surja .....Pegawai Pengurusan Masjid En Hafidz




pemb Pentadbiran Pn Wan Nahizun ...Pegawai bimbingan Ustaz baidollah



Puan Fadzailah................................................... Puan Ramlah



Puan Nor Samidah .......................................... Puan Mastura




Encik Abd Malek ............................... Pegawai KAFA Encik Asrul Effendi



Puan Shamsinorwati ............................. Encik Abd Rahman




Mohd Nor..................................................... Encik Muhamad



Encik Sabri............................... Penolong Penguatkuasa Mohd Hafizuddin



Encik Mohd Khadli ........................... Operator Mesin Puan Nooraslina

23 ulasan:

  1. SALAM, TULISAN DAN NAMA JAWATAN KURANG PROPER LA... OTE SIKIT BLH X? ANYWAY CONGRATULATION BECOZ HE BLOG IS BORN... HIDUP PAID KTN. WALAUPUNNNNNNNNN.....

    BalasPadam
  2. SORYLA NAK KOMEN..EEE TAK CUN LAH KORANG PUNYER BLOG NIE ....YANG HADOOOOOOOOO.......

    BalasPadam
  3. boleh tak banyakkan lagi ulasan2 prosedur nak kawin..maknanya lengkap la...

    BalasPadam
  4. tukar gambar aku yang len bleh tak????

    BalasPadam
  5. Sukar untuk berurusan kerana tiada ada alamat lengkap dan no tel untuk menghubungi pegawai yang berkenaan.

    BalasPadam
  6. Sukar untuk berurusan kerana tidak ada alamat lengkap dan no tel untuk menghubungi pegawai yang berkenaan.

    BalasPadam
  7. ada akak tu...kurang mesra la..pyh sgt nk senyum

    BalasPadam
  8. ade peg tu (lelaki)ambil kesempatan diatas masalah client.mcm tu peg agama.kenalah jujur dan amanah sikit..

    BalasPadam
  9. salam....saya pelajar praktikal yang baru je habskan praktikal kat paid kuantan...jadi di kesempatan yang ada ni....sy nk mnt sesiapa yang mengetahui latar belakang atau sejarah paid kuantan minta di ceritakan sedikit untuk di muatkan dalam laporan saya....segala kerjasama amat2 dihargai....:)

    BalasPadam
  10. mintak papar alamat penuh paid kuantan beserta no tel dan faks.

    BalasPadam
  11. ada staf tu, tak tahu pegawai ke pekerja bawahan je..
    SOMBONG SANGAT DAN MUKA SANGAT KURANG AJAR DAN SOMBONG..
    kerja pejabat agama kenalah pandai jaga diri.. muka kena selalu senyum even client datang lewat petang..kan bawa imej agama ISLAM tu..

    orang lain pun kerja sampai petang juga, penat juga.. tapi sentiasa ingatkan diri sendiri siapa kita tanpa client..

    lagi-lagi kita pekerja kerajaan..tinggikan martabat, naiklah kelas minda pertama.. jangan leak diri sendiri di kelas ketiga..

    harap ketua jabatan buat siasatan dan tegur staf2 yang macam ni..

    BalasPadam
  12. perempuan, tinggi-tinggi, badan besar-besar, tak kurus sangat, pakai cermin mata, tudung labuh.. susah sangat nak senyum, muka berlagak semacam je.. datang tengahari pun muka dia macam tu, datang petang pun camtu, tak senyum-senyum.. susah sangat gamaknya nak senyum..

    BalasPadam
  13. alamat dan no telefon pejabat agama daerah kuantan tiada dlm web ini...minta tolong kemaskini...

    BalasPadam
  14. salam...boleh tak masukkan no tel sekali..?

    BalasPadam
  15. Alamat yang lengkap xde ke...?

    BalasPadam
  16. askum minta trun harga bayaran utk ape2 urusan..bgi yg tk kemampuan mcmana....cth sy tkbekerja...tpi suami dh lpas lafaz.......sy tkmampu utk mendaftar lgi2 tkde saksi

    BalasPadam
  17. Saya sokong tanpa nama kenapa no.telefon dan alamat tak ada macam mana orang ramai nak berhubung laman ini kurang memberi maklumat kepada pengguna tentang tatacara perohonan berkaitan agama

    BalasPadam
  18. sya dah brkawen kt thailand. .sya nk daftar nikah kt sni agar sya xda masalah nanti disebabkn kawen kt thailand. .tolong sya terangkn cara nk daftar kawen sya.

    BalasPadam
  19. assalamualaikom,Saya harap dpt perhatian dari pihak pejabat agama dibawah kafa.Saya merasa pelik keputusan upkk 2011 telah di keluarkan.Tapi mengapa pihak kafa aliff tidak di beri keputusan peperiksaan.Sedangkan en Johari tiada kena mengena dgn kafa alif telah mengambil keputusan tersebut.Ini saya rasa ada tidak kena dgn pentadbiran kafa kuantan.

    BalasPadam
  20. Salam, saya nak tanya sikit... Bahagian mana yg saya boleh refer kalau nak check status perkahwinan di thailand dan didaftarkan di majlis agama kuantan... Kerana ada seorg kawan saya yg bernikah hanya di kedai kopi di narathiwat ttp telah mendaftarkan perkahwinan mereka di majis agama islam kuantan tanpa melalui sebarang perintah mahkamah...

    BalasPadam
  21. slm sy nak tanye blh tak nak tahu status sesorang itu dah berkhwin ke belum...

    BalasPadam
  22. minta phk pjbt agma buat email utk sng phk sy bhubung...kdg2 call phk pjbt xder org angkt,mcm mne sy nk slesaikan mslh sy nie...nk sy hdr prnth mhkmh tp x tau mslh sy,mcm mne...sy nie dgn krja,ade ank lg,tmpt sy dgn kuantn x nyew dkt....tlg la btimbang rse n btolak ansur...hnya tau mhntr srt ke rmh jew....

    BalasPadam
  23. Mohon update dan renovate laman ni. Proper la sikit.

    BalasPadam